Kapu

Kapu gyártás

kapu

A kapu az egyik legfontosabb eleme az épületnek. Ez az első ami azonnal szembetűnik és amit elsőre észrevenni egy házra ránézve. Ezért biztosan a ház egyik ékköve. Feladata, hogy bizonyos fokú védelmet adjon.

Mára már számtalan megoldásban van jelen, ezért bárki talál háza stílusának megfelelőt. Így csak a képzelet szab határt. Ön megálmodja kapuját mi elkészítjük, leszállítjuk, felszereljük. Egy kis odafigyeléssel és tervezéssel Ön is gyönyörű kinézetet varázsolhat otthonának, vagy épületének.

Családi házaknál egyre több kovácsoltvas kaput és kovácsoltvas kerítést is látni..
Praktikus és modernebb választás az úszókapu vagy a tolókapu. De a legtöbb háznál még mindig a hagyományosnak mondható nyíló kapu található.

Kétszárnyas kapu

Nyílókapuk esetében a kapu szárnyak általában befelé nyílnak, a kapu mögötti részt szabadon kell hagyni, a kapuszárnyak akadálytalan üzemelése miatt.

Tolókapu

A tolókapu a talajra fektetett sínen gördül. A tolókapu előnye, hogy a nyíló kapukkal szemben sokkal kisebb területet foglal el a bejáróból, beállóból. tkezik a talajjal, így futását zavarhatja kavics, faág, falevél, jég, hó. A vezető szerkezet sokkal érzékenyebb az időjárás viszontagságaira.

Úszókapu

Az úszókapunak a hagyományos tolókapuval és szárnyas kapuval szemben számos előnye van. A szárnyas kapukkal ellentétben, sokkal kisebb területet foglal el a bejáróból, beállóból. A kapunyílásban és mellette nem kell futósínt lefektetni.További előnyei hogy a kapugörgők zárt rendszerben futnak, így nem érintkeznek közvetlenül a talajjal. Ezért működésüket nem zavarja kavics, faág, falevél, jég, hó. A vezető szerkezet sokkal kevésbé érzékeny az időjárás viszontagságaira.

Gyártás

Számos nyílókapu és tolókapu került ki hozzáértő kezeink közül megrendelőink maximális megelégedettségére. A lakatos szerkezeteinket megrendelőink saját elképzelése alapján gyártjuk le. Számunkra nincs lehetetlen. Ön megálmodja kapuját, kerítését, mi elkészítjük, leszállítjuk, felszereljük, automatizáljuk, akár horganyzott, színterezett, antikolt, kivitelben is.

kapugyártás
kapu gyártás

Vállalkozásunk célja ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása. Fontosnak tartjuk a személyes beszélgetést, mely során egyeztetjük a felmerült igényeket. Ez lehetőséget biztosít, hogy felhívjuk a figyelmét olyan megoldásokra amivel Ön pénzt spórolhat meg. A legnagyobb körültekintéssel felmérjük a helyszínt, segítünk Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Majd az egyedi igények alapján személyre szabott ajánlatot adunk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal, hisz sok éves tapasztalattal tudunk segíteni otthona kényelmének megteremtésében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!