Kerítés

Kerítés gyártás

kerítés

Aki építkezik, nagy fába vágja a fejszéjét. Még akkor is, ha csak kerítésről van szó. Ha fontolgatja, hogy egy új, kiváló kerítés ékeskedjen otthona előtt, akkor jó helyen jár. Ügyfeleink elégedettségét mi sem jelzi jobban, hogy számos visszatérő megrendelőnk van. Versenyképes áraink a pontos kivitelezési határidővel párosulnak! A mögöttünk álló sokéves szakmai tapasztalattal felvértezve várjuk az új és újabb feladatokat, projekteket.

Minőség

Keresse vállalkozásunkat, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról! Vízszintes és függőleges szereléshez is kiváló választásnak bizonyulnak a lécek. Már ebből is látszik, hogy az íves, acél kerítésléc kiváló alternatívát nyújt a klasszikus kortársakkal szemben. Termékeink kinézete klasszikus vagy modern, esztétikus és szép és ilyen külsőt kölcsönöznek otthonának is. Az összkép garantáltan kellemes lesz a szemnek. Tiszta udvar, rendes ház egyenlő esztétikus kerítés, kiváló stílusérzék.

Megbízhatóság

Ügyfeleink elégedettségét mi sem jelzi jobban, hogy számos visszatérő megrendelőnk van. Keresse vállalkozásunkat, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról! Versenyképes áraink a pontos kivitelezési határidővel párosulnak! A mögöttünk álló sokéves szakmai tapasztalattal felvértezve várjuk az új és újabb feladatokat, projekteket.

Kerítés gyártás


Kerítés gyártásnál kizárólag minőségi anyagokat használunk fel amit gondos, precíz kivitelezés követ. Kovácsoltvas, alumínium vagy rozsdamentes acél mindig egyedi igényekre szabott, modern technológiával készült termékeket kínálunk. Ezen kerítések és kapuk aztán évtizedekig szolgálják partnereinket. Ügyfeleink nemcsak az általunk gyártott áruk miatt kedvelnek minket, hanem azért is, mert az igényes munka mellett számos szolgáltatással is kínálunk.

kerítés kovácsoltvas
kerítés gyártás

Korrózió és időjárásálló termékeink könnyen tisztíthatók. Fénykép vagy saját ötlet alapján is elkészítjük saját egyedi tervét. Árajánlatunk pontos számításokat tartalmaz. Számos szín- és díszítőelem közül választhat. A megrendelés leadása után rövid időn belül szállítunk.

WPC

WPC termékjellemzők

  • Minimális törődést igényel
  • Tartós
  • UV álló
  • Könnyen szerelhető
  • Környezetbarát

Vegye fel velünk a kapcsolatot!