WPC

WPC termékek

WPC teraszburkolatok

Teljesen egybefüggő hézagmentes felület. Egy olyan innováció, aminek eredményeképp a burkolatrendszer teljesen zárt, egybefüggő felületet képez, ezáltal nincs nyitott fuga, nincs bejutó szennyeződés, növényi részek, rágcsálók, rovarok, pangó víz okozta kellemetlenségek. 

Magyarország Első Innovációs Teraszburkolata

Új generációs WPC Teraszburkolat Nyugat-Európai alapanyagból gyártott Prémium Magyar Termék. Innovatív teraszburkolat, ami egyszerre környezetbarát és sokoldalú is. Strapabíró, időjárásálló, köszönhetően a gondosan megtervezett fa és műanyag kompozit összetételének. Nem kopik, nem fakul, jól tartja a méretét és a formáját, minimális a vetemedésre való hajlama. Természetes faőrlemény tartalommal rendelkezik, a gyártása pedig környezetbarát folyamat eredménye. Telepítése egyszerű és gyors, az élmény tökéletes. Termékeinkre 10 év szavatosságot vállalunk.

A WPC sokoldalú felhasználhatóságáról

A WPC burkolat rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amik alkalmassá teszik arra, hogy sokoldalúan felhasználható legyen. Elsősorban kültérre tervezett, de akár beltéren is kihasználhatóak az előnyei. Mesterséges, mégis környezetbarát, könnyű, mégis ellenálló, sokféle színben és mintázatban elérhető, dekoratív burkolat. A WPC burkolatból teraszburkolatot készítenek, de ugyanígy lehet belőle medencefedés, kerítés, pergola, járda, kerti bútor. Felasználhatóságának csak a képzelet szab határt. A természetes burkolatokkal ellentétben tökéletesen záródó szerkezetet lehet belőle létrehozni, nem gond többé a hézagkitöltés és az ebből adódó kellemetlenségek.

Tisztítás

Semmilyen gondozást nem igényelnek, nincs szükség évenkénti festésre, olajozásra, pácolásra. Burkolati elemeink, úgy csatlakoznak egymásba, mint a laminált parketta vagy a hajópadló, ezáltal teljesen egybefüggő hézagmentes felület jön létre.

WPC termékjellemzők

  • Minimális törődést igényel
  • Tartós
  • UV álló
  • Könnyen szerelhető
  • Környezetbarát
  • Csúszásmentes

Vegye fel velünk a kapcsolatot!